Manje briga, više udobnosti

Manje briga, više udobnosti

Poslednjih godina se sve više putnika odlučuje da na putovanje krene iznajmljenim vozilom. Rent a car usluga je sve popularnija, ali i dostupnija u Srbiji.

Iznajmljivanje vozila koje odgovara Vašim potrebama je pogodno ako spadate u osobe koje žele same da planiraju polazak i povratak sa odmora, sa usputnim posetama drugih zanimljivih lokacija ili želite veću udobnost tokom puta.
Vredi razmisliti o iznamljivanju kombija, ako putujete sa više prijatelja ili još jednom porodicom. Podelićete društvo, troškove, biće vam zabavnije, udobnije ili jednostavno možete praviti žurke u kombiju tokom puta, gde god da se nalazite.

via GIPHY

Odlučili ste da svoju voljenu osobu iznenadite romantičnim proputovanjem, posedujete automobil, ali želite da podignete ugođaj na viši nivo. U ponudi Rent a car kuća možete izabrati vozilo, vaše omiljene marke i upotpuniti ugođaj.

Kako funkcioniše Rent a car

Postoje razne Rent a car kompanije, a na Vama je da odaberete neku, istražite i informišete se pod kojim uslovima se može iznajmiti vozilo. Onda izaberete kompaniju koja Vam najviše odgovara i zadovoljava Vaše zahteve.
Ozbiljnije kompanije u svojoj floti imaju nove automobile, a vozni park obnavljaju makar jednom godišnje. Ovde nije reč o estetici i praćenju trendova aktuelnih marki vozila, nego o bezbenosti, udobnosti i ispravnosti vozila koja su u ponudi.
Postoje različite kategorije vozila: manji automobili, gradski automobili, kombi vozila, limuzine, sve do automobila premium klase.

rent a car, putovanje, letovanje, grcka, odmor
Romantičan vikend ili letovanje?

Jednodnevni izlet ili romantični vikend?!

Automobil možete iznajmiti na jedan dan, više nedelja, pa čak i više meseci.
Planirali ste jednodnevni izlet ili romantični vikend, nikakav problem. Rent a car kompanije iznajmljuju automobile i po danu, cene se kreću od 10 do 15 evra, uz kasko osiguranje, osiguranje putnika i zimsku opremu.
Ukoliko ste redovni korisnik, možete dobiti i dodatni popust. Ušteda uvek dobro dođe, a iskoristićete je na putarine ili koji litar goriva.

Mislite na sebe

Preporučujemo Vam kompanije koje pružaju uslugu preuzimanja vozila na više lokacija. U centru grada, na aerodromu, u blizini hotela ili nude pogodnost dovoženja automobila na željenu adresu. To će Vam prilično uštedeti vreme.
Takođe, birajte kompanije koje su svojim korisnicima na raspolaganju 24h, sedam dana u nedelji. Ukoliko Vam u bilo kom trenutku bila potrebna pomoć, kako bi mogli da im se obratite i otklonite problem.

Srećan put!

rent a car, putovanje, letovanje, grcka, odmor
Uživajte u putovanju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *